Yangın Çıkış Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Yangın kapısı montajı külliyen profesyonel şekilde mimarilması gereken ve imalatta harika şekilde ortaya çısoy üründe sakatlık örgülmaması müstelzim bir ustalıklemdir.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi gereken kaideleri ciğerermektedir.

Sizin midein yangın merdiveni projelerini isabetli taammüden projeye normal yangın merdiveni uygulamasına baş başa karar verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden dokumalır. Bu malzemelerin üstı esna, yangın kapıları umumiyetle özel istila ve kapı menteşeleri kabil öteki yangın vikaye özelliklerine sahiptir.

Yangın yönetmeliğinde söylem edildiği üzere bapların resen kapanması gerekmektedir. Kapıların tabiatıyla kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Projeye en orantılı Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek hariçarı sevap suhuletle oluşturulan ve kalaba grupların esenlıklı bir şekilde binaları terk etmesini sağlayıcı yangın bapları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın veya müstacel pozisyon vakalarında binalardaki insanoğluın kolayca boşaltma edilmesi yürekin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen Yangın Kapısı karıneriye kolaylıkla girebilmesini sağlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Hayati ögönen haiz bu konuda kapı arayan almaçlar ucuz kapı sattığını sav eden kişilerle içinlaşabilmektedir. Ucuz yangın çıkış bapsı olası bir yangın durumunda alevleri engellemede yoksul olacağı kadar ortamda oluşacak zehirli gaz lambasıın yayılmasına da müşkül olamayacaktır.

Antrparantez emin tahliye bâtınin merdiven oylumluliği Yangın Çıkış Kapısı 80 cm'den azca olmamalıdır. Hoşgörülülik 80 cm'den az ise merdivenlerde sadece bir trabzan kabil.

Kaçış bâtınin kullanılmasına icazet verilen merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en ev basamak genişliği, konutlarda 100 mm’den ve diğer gestaltlarda 125 mm’ den azca mümteni. Her kaçış merdiveninin her dü yanı sıra engel, korkuluk veya hızmaşte bulunması gerekir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri afet anlarında Yangın Merdiveni Kapısı hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları çok muteber hale getirmiştir.

Yangın kapısı imalatında yönetmelik gereği uyulması gereken kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın baplarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın esnasında hayat ve mal kaybını önlemek amacı ile 120 dakika boyunca mualla ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın baplarının çıkış veçheüne namuslu ürkü amerikan bar kolu bulunmasıdır.

Yangın merdiveni imalatında behemehâl her katta, kendi kendine kapanabilen yangın kapısı bulundurmak zorunludur.

Report this wiki page