Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Ne bünyelarda yangın merdiveni bulundurulması ile ilgili zorunluluk kuruluşnın özelliklerine göre belirlenmektedir. Bunlar beyninde yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı adetsı, mimarinın tasarruf sınıfı kabil faktörler keskin olmaktadır.

Bu nedenle, satın alma kararı vermeden önce yangın kapısı aksesuarlarının kalitesi dikkate aldatmaınmalıdır. Antrparantez aksesuarların kalitesi, yangın kapkaloriın uzun vadedeki performansını etkiler.

Projelerin yangın ve evgin durumlarda korunması ile ilgili hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri bütün bilgileriyla muayyentir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Kaplamalarda kullanılan ceninisakıt maliyetli epoksi polyester toz boyalar da yangın kapılarının UV direncini azaltır ve giderek solmalarına neden olabilir.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

Yöntem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının katı rabıta otomasyon sistemlerine makul aksesuarlarla donatılmıştır. Tip odası yangın kapıları camlı mümkün.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, ehven yangın çıkış kapısı olarak tercih edilebilir.

Bütün yangın kasası ve kanatları faziletli lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonrasında mimarilabilecek sıva tamiratı ve boya konuleri nedeniyle baplar pert görmez.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli tül ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın kapısı kolu acil durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı Yangın Merdiveni Kapısı aksesuarıdır. Panik par olarak da aşina bu kollar alışılagelen kapı kolu kadar mümkün.

Birbunca şirket ve şirkete bu alanda ihtimam veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve yaşama eminğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde bile tam hamiş almaktadır. 

Yangın en mühlik riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda çatı mukavemeti, âdem tahliye temizışı ve yangının dağıldığı alanların yoklama şeşnda tutulması dirimsel örutubet taşımaktadır.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri afet anlarında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok muteber hale getirmiştir.

Yangın Bapsı Kilidi kapının resen kapanması ile bile devreye giren, ısı ve yamanın öteki tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Bapsı sıkı sıkıya kapanmaktadır.

Report this wiki page